Parterapi

Om parterapi

Med udgangspunkt i forskning om parterapi benytter jeg i min praksis helt praktiske og konkrete redskaber. Jeg arbejder derfor med:  
 
Mit mål er, at I opnår højere livsglæde, tryghed og kærlighed, men den praktiske parterapi tager udgangspunkt i, at I selv vil tage arbejdshandskerne på og arbejde effektivt med de redskaber, som I får med fra samtalerne. Derved opnår I hurtigst og tydeligt de beste resultater. 
 
Jeg arbejder altså med de mest almindelige og udbredte parforholdsproblematikker og hvis jeg under forløbet tænker, at henvisning til andre fagpersoner kunne være relevant, så vil jeg vejlede jer om dette. Mit udgangspunkt er parforholdet og hvordan I sammen styrker dette til de bedste forudsætninger i fremtiden. 
 
Der er ingen quick-fix og ej heller magiske tryllestøv eller selvopfunden profeti. Hos mig arbejder vi med jer og jeres parforhold, – hverken mere eller mindre. 

Sådan foregår parterapi

Jeg anbefaler altid, at vi starter med en individuel, afklarende session hos mig, så vi kan se, om jeg er den rette til at hjælpe jer.  

Herefter er min anbefaling, at I starter op i et forløb, svarende til minimum 6 samtaler. De første 3 samtaler vil vi typisk lægge med en uges mellemrum og derefter cirka hver 14. dag.
 
Efter forløbet vil der selvfølgelig være mulighed  for at booke yderligere samtaler, såfremt vi skal nå hele vejen omkring de forskellige redskaber og emner der forskningsmæssigt hører til i praktisk parterapi. 
 
I forløbet vil jeg eventuelt tilbyde individuelle samtaler for at udbygge på vores kendskab til hinanden, men også hvis jeg vurderer at enkelte emner er mest hensigtsmæssigt at tage op alene med mig som terapeut. 
 

Priser 

Parterapi: 1200,-
(90 minutters session) 
 
Forløb parterapi: 6000,-
(betales ved 1. session. Du får 7 sessioner til 5 sessioners pris. )
 

Marathon-terapi

Jeg tilbyder også marathon-parterapi, som er 2-3 sammenhængende dage med 3-4 sessioner på en dag. Kontakt mig gerne for at høre mere om denne mulighed. 
 
Tidsbestilling
Booking foregår pr. telefon eller mail. 
 
Jeg kan være meget fleksibel med tidspunkter, hvilket betyder at jeg både tilbyder enkelte aften- og weekendtider. 

Afbud skal meddeles senest 24 timer før samtalen, og alternativt skal man betale fuld pris. 

 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at bestille tid.
 
Send en mail til : kontakt@thereselykke.dk eller brug formularen.
 

 

Tusind tak til Ninna Lindholdt Rasmussen / Meadow of Art for de smukke illustrationer ❤️