Om mig

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1982 i Vestjylland. Jeg bor på en smuk ejendom I Svendborg, hvor jeg også har praksis, sammen med min kæreste Troels og vores tre dejlige børn i en sammenbragt familie. 

Som parterapeut har jeg ikke kun erhvervet min viden gennem uddannelse, træning og supervision men også gennem personlig erfaring. Jeg har oplevet både en tidlig skilsmisse, de smertefulde konsekvenser af utroskab og stået ansigt til ansigt med udfordringer ved at navigere i et brud i parforholdet til mit barns far. Jeg har også rejst mig fra asken og arbejdet på at etablere en ny familie som en sammenbragt familie.

Denne personlige rejse har givet mig en dyb forståelse for, hvor vanskeligt og smertefuldt det kan være at konfrontere disse udfordringer. Jeg ved, hvor det kræver styrke, tålmodighed og professionel støtte for at komme igennem disse svære tider.

Min erfaring har formet min tilgang som parterapeut. Jeg er her for at lytte, støtte og vejlede dig gennem dine egne udfordringer i parforholdet. Jeg tror på, at det er muligt at komme igennem selv de sværeste situationer og bygge stærkere og sundere forhold. Med min hjælp og din vilje til forandring, kan vi arbejde sammen på at skabe en positiv forandring i dit liv og dine relationer.

Jeg er her for at hjælpe dig med omsorg, empati og igennem validering at hjælpe dig til at finde vej gennem smerten, usikkerheden og tvivlen. Sammen kan vi arbejde på at genskabe tillid, kommunikation og forbindelse i dit parforhold. Vi kan også udforske de udfordringer, der opstår i sammenbragte familier og finde veje til at skabe harmoni og forståelse.

Kontakt mig i dag for at begynde rejsen mod et mere opfyldende parforhold.

Min tilgang

Jeg er dedikeret til at hjælpe par med at opbygge stærke og sunde relationer og anvender primært praktiske redskaber fra Maj Wismann. Praktisk parterapi tager afsæt i forskningen fra Gottmann instituttet i New York samt udgangspunkt i Sue Johnsons EFT (emotions fokuseret terap) samt i PREP (Prevevent and Relationship Enhancement Program) Du kan læse meget mere om min uddannelse som praktisk parterapeut under ”Om Parterapi”.

Yderligere kvalifikationer

Endvidere arbejder jeg ud fra både de metakognitive strategier og 3P principper, hvor de metakognitive strategier og 3P principperne skaber en enorm kraftfuld virkning i især de individuelle samtaler jeg tilbyder. 3P-principperne er en enkel, men dybtgående forståelse af den menneskelige oplevelse. De går ud på at forstå, at vores tanker, følelser og handlinger skabes gennem tre grundlæggende principper, som jeg gennemgår mere under fanebladet: Individuel terapi.   

 

Uddannelser

I 2007 fik en bachelor som socialrådgiver fra CVU Vest og har de første 10 år arbejdet som myndighedsrådgiver med børn, unge og familier. Efterfølgende har jeg arbejdet som faglig konsulent med unge og voksne, som har været sygemeldt på grund af stress, depression eller angst. Som faglig konsulent har jeg endvidere arbejdet med klienter, som har været under udredning for ADHD, autisme eller psykiatriske lidelser.

✔️ Systemisk / Narrativ uddannelse fra DISPUK

I 2011 fra DISPUK har jeg fået en videreuddannelse i narrative samtaler. Som parterapeut bruger jeg de narrative redskaber i samtalen til at udforske og rekonstruere de historier altså narrativer, der påvirker tankerne, følelser og adfærd. Dette kan være særligt nyttigt for par, som kæmper med konflikter, kommunikationsproblemer eller andre udfordringer i sit forhold. Det narrative perspektiv hjælper par med at opdage nye perspektiver, bygge broer og skabe positive ændringer i parforholdet.

✔️ Sexolog

I 2022 færdiggjorde jeg et grundforløb til sexolog og skal i 2024 opstarte på uddannelsen til klinisk sexolog ved DACS. (Læs mere under undermenuen sexologi)

✔️ Certificeret parterapeut

I december 2022 er jeg blevet uddannet som praktisk parterapeut hos Maj Wismann og arbejder i dag som selvstændig parterapeut. (Læs mere under undermenuen: Hvorfor praktisk parterapi)

✔️ Efteruddannelse i sammenbragte familier

I oktober 2023 har jeg fået en efteruddannelse i sammenbragte familier. Uddannelsen hos Ekstramor aka Janne Førgaard, har givet mig en dybdegående forståelse af de unikke udfordringer, som sammenbragte familier kan stå overfor. (Læs mere under undermenuen: Sammenbragte familier)

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at bestille tid.
 
Send en mail til : kontakt@thereselykke.dk eller brug formularen.
 

 

Tusind tak til Ninna Lindholdt Rasmussen / Meadow of Art for de smukke illustrationer ❤️