Individuel terapi

Som en del af et parterapeutisk forløb tilbyder jeg Individuelle sessioner og her kan du læse om hensigten med disse individuelle sessioner:

Den følelsesmæssige distance mellem jer, er formentlig skabt over tid. For nogen, over lang tid. Konflikter skaber distance, som medfører mindre kærlighed, omsorg, empati, nysgerrighed m.m. Venskabet, som er fundamentet for et godt parforhold er simpelthen inde i en negativ spiral.

Derfor arbejder jeg som praktisk parterapeut med genopbygning af venskabet, som samtidig er med til at styrke trygheden og tilliden i parforholdet. En sådan genopbygning tager tid.

Praktisk parterapi eller supplement af individuel terapi er ikke et Quick Fix.

I sessionerne skal vi finde nye måder for jer at henvende jer til hinanden i stedet for, at I trækker jer fra hinanden. I skal lære at beskrive jeres egne følelser og egne ståsteder i stedet for at udpege partneres ønsker. Dette kræver en god afklaring men også fælles målsætning.

Derfor har jeg som parterapeut brug for at lære jer at kende hver især, for at kunne hjælpe jer bedst muligt. Til individuelle sessioner taler vi sammen ud fra et afklarende spørgeskema, der blandt andet tager udgangspunkt i spørgsmål som lyder:

  • Hvordan var det at vokse op i din familie?
  • Hvem opdragede dig og hvordan var dit forhold til dem?

 

En individuel session tager mellem 50-90 minutter alt afhængig af problematikken og udfordringerne i jeres parforhold.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at bestille tid.
 
Send en mail til : kontakt@thereselykke.dk eller brug formularen.
 

 

Tusind tak til Ninna Lindholdt Rasmussen / Meadow of Art for de smukke illustrationer ❤️