Individuel 3P Terapi som prøvekaniner

Idet jeg er under uddannelse og har deltaget i Kurser ved 3P instituttet, har jeg mulighed for at tilbyde Individuelle samtaler, til dig som har mod på at være prøvekanin for mig.

Samtalerne tager udgangspunkt i de tre Principper.

De 3 principper er:

  • Tanke
  • Bevidsthed
  • Livskraft

Denne terapiform tager derfor udgangspunkt i dine tanker og i disse sessioner arbejder vi udelukkende ud fra dit ønske om fokus på egne tanker.

Vi kommer ikke til at tale om, at der er noget i dit liv, der er rigtigt eller forkert men mere –
om noget er hjælpsomt for dig.

Denne terapiform tager derfor udgangspunkt i dine tanker og i disse sessioner arbejder vi udelukkende ud fra dit ønske om fokus på egne tanker.

Vi kommer ikke til at tale om, at der er noget i dit liv, der er rigtigt eller forkert men mere –
om noget er hjælpsomt for dig.

Måske står du et sted i livet, hvor du har mistet retningssans og har en oplevelse af, at du går i ring rundt om dig selv.

Det kan være sådan en underlig fornemmelse at miste retningen i livet.

Og pr. automatik begynder vi mennesker at lede efter, hvordan vi kan komme til at få det godt.

Vi kan ende op med at lede med lys og lygte efter de rigtige svar og de gode resultater og hovedet giver sjældent én lov til at slappe af. Hovedet kan finde på at sige: ”Jeg skal bare lige tænke LIDT mere over det her, så finder jeg en løsning”. Hovedet kan også finde på at tænke: ”Åh nej, hvad nu hvis…?”

 

I disse sessioner arbejder vi derfor med at give lidt slip på de mange tanker, for: tanker skaber følelser. (Citat Jacob Holland fra 3P Instituttet)

 

I de individuelle 3P sessioner udforsker vi sammen de grundlæggende principper bag et meningsfuldt og harmonisk liv for dig. Denne terapiform er nemlig grundlagt på den enkle, men kraftfulde indsigt om, at vores oplevelser formes af vores tanker og ikke af ydre omstændigheder.

I 3P terapi går vi ud fra, at sindet er naturligt designet til at være i balance og trives.

 

De tre grundlæggende principper er enkle og danner fundamentet for vores arbejde sammen. Vi kommer til at udforske, hvordan principperne påvirker dig og dine omgivelser, samt hvordan de skaber mulighed for dybtgående forandring og personlig vækst.

 

Det, der gør 3P terapi unik, er fokusset på at opdage og genoprette din naturlige evne til at trives.

Vi ser ikke efter løsninger udenfor dig, men i stedet udforsker vi den indre visdom og klarhed, der allerede er til stede i dig.

Som kommende 3P terapeut vil jeg guide dig i processen med at udforske dine egne tanker, følelser og adfærd på en støttende og ikke-dømmende måde.

Vi vil arbejde sammen om at skabe et rum for selvopdagelse og forståelse, der kan føre til varige forandringer og øget trivsel.

 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at bestille tid.
 
Send en mail til : kontakt@thereselykke.dk eller brug formularen.
 

 

Tusind tak til Ninna Lindholdt Rasmussen / Meadow of Art for de smukke illustrationer ❤️