I Parterapi alene – Individuelle sessioner

I praktisk parterapi v. Therese Lykke har du mulighed for at gå i parterapi-alene.

Selvom det er almindeligt at tænke på parterapi som en proces, der involverer begge parter, kan parterapi-alene også være givende.

Når én af mine klienter deltager i individuel terapi, giver det mulighed for selvrefleksion og personlig vækst – og det kan parterapi-alene også give.

Jeg kan som praktisk parterapeut i parterapi-alene hjælpe med at udforske dine behov, bekymringer og mål samtidig med, at vi kan arbejde på forståelsen for dynamikken i parforholdet.

Ofte giver den indledende og individuelle samtale med udgangspunkt i de afklarende spørgsmål fra skemaet, et så solidt og trygt fundament til, at vi kommer omkring mange temaer og udfordringer, som livet har budt én. Et sådant fundament gør ofte, at flere af mine klienter har et helt naturligt ønske om at fortsætte i individuelle samtaler – uanset formen – dette kunne også være parterapi-alene.

Parterapi-alene kan også være muligheden for dig, som har svært ved at få din partner med i parterapi, for det ER der faktisk en del, der har udfordringer med.

Mange voksne er utrænede i at tale om følelser og derfor kan det være enormt angstprovokerende at skulle i parterapi.  Det at være utrænet i at tale om følelser, kan hænge sammen med at ingen nogensinde har lært dem det og derfor er det så hulens svært den dag i dag.

Parterapi-alene kan også være for dig, der bare er nysgerrig på, hvad parterapi egentlig er for en størrelse.

Parterapi-alene giver en unik mulighed for at styrke din evne til at bidrage positivt til relationen og for at gøre dig helt skarp på, hvad du kan tage ansvar for i parforholdet.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at bestille tid.
 
Send en mail til : kontakt@thereselykke.dk eller brug formularen.
 

 

Tusind tak til Ninna Lindholdt Rasmussen / Meadow of Art for de smukke illustrationer ❤️